Druk op enter om de resultaten te tonen of ESC om te annuleren.

Praktisch

Afspraken

We beginnen met een kennismakingsgesprek om te bespreken wat je wilt bereiken in de therapie en te kijken of de klik er is om samen te werken.
In het begin plannen we, afhankelijk van je vraag en je mogelijkheden, eens in de week of twee weken een afspraak. Dat kan van ‘s morgen 10.00 tot ‘s avonds 20.00. Tussen de sessies door werk je verder op basis van wat we tijdens de therapie doen en bespreken.
Tegen het einde van de therapie wordt de frequentie lager.

Een individuele sessie duurt een uur.

Tarieven & vergoedingen

Mijn tarieven zijn afhankelijk van je netto inkomen. Per 1 januari 2024 geldt:

  • Individuele therapie (60 minuten) en supervisie:
    Categorie 1: € 80,- – Bij inkomen onder €1500,- (deze tariefgroep geldt alleen voor alleenstaanden, en bij een gezamenlijk gezinsinkomen onder €1500,-).
    Categorie 2: € 95,- – Bij inkomen tot €3000,-
    Categorie 3: € 110,- – Bij inkomen boven €3000,-
  • Intakegesprek individuele therapie: €80,-
  • Voor coaching op rekening van een bedrijf of instelling, gelden bovengenoemde bedragen exclusief 21% BTW.

De individuele therapie wordt bij de meeste verzekeraars in de aanvullende verzekering vergoed. De (hoogte van de) vergoeding hangt dus af van het soort verzekering dat je hebt. Op zorgwijzer.nl vind je een overzicht van vergoedingen per verzekering voor 2023.
Als je contact wilt opnemen met je verzekeraar voor informatie over de vergoeding, is het handig daarbij de AGB-code van mijn praktijk te vermelden: 90060248.

Afzeggen

Afzeggen van een afspraak kan kosteloos tot uiterlijk 24 uur van tevoren.

Betaling

Je ontvangt na elke afspraak een factuur per email, die je binnen 14 dagen kunt voldoen. Je kunt de factuur voor vergoeding zelf indienen bij je zorgverzekeraar, die de vergoeding (indien van toepassing) naar jou overmaakt.

Privacy

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is een privacywet die geldt in de hele Europese Unie (EU). Deze wet beschrijft de verplichte voorwaarden voor de bescherming van persoonsgegevens in bedrijven en instellingen. U kunt hier meer lezen over de AVG.

Klachten

Als gestalttherapeut val ik onder de klachtenregeling van de NVAGT en de RBCZ en worden geschillen volgens de wet Wkkgz voorgelegd aan een geschillencommissie SCAG ter beoordeling. Lees hier wat te doen als je een klacht hebt.

Als bij het RBCZ geregistreerde therapeut val ik onder de onafhankelijke tuchtrechtspraak van TCZ.